fbpx

Uitgelicht werk

Met aandacht voor elk project, klein of groot

Anfora

Anfora Development & Design ontwikkelt bestaand onroerend goed in Amsterdam tot zeer luxe woningen die voldoen aan de hoogst denkbare woonwensen. Wij hebben een nieuwe website en huisstijl ontwikkeld.

Studio Fabrick

Dit tweetal designers ontwerpt inspirerende interieurs op maat voor bedrijven als B. Amsterdam, Nationale Nederlanden en Blendle. Wij hebben een herontwerp gemaakt van de site en deze ontwikkeld.

Econometrie

Voor Econometrie hebben wij de volledige huisstijl ontwikkeld inclusief logo, typografie, kleurenpallet, texturen en afbeeldingen.

ValueBlue

ValueBlue is een ontwikkelaar van een samenwerkingsplatform dat slim gebruik maakt van informatie en kennis op het gebied van de bedrijfsvoering en IT.

Van Maar Advies

Corine van Maar zet zich in voor eerlijke en liefdevolle zorg van ouderen. Met een frisse heldere identiteit hebben we de uitstraling meer laten aansluiten bij haar bedrijf.

BrainOne

BrainOne verbetert de klantenservice van bedrijven door live chat functies en chatbots te implementeren. Wij hebben een identiteit ontwikkeld en een 3D illustratie gemaakt.

Canal Cheese

Canal Cheese is een uniek souvenir bestaande uit een houten model van een grachtenpand met Gouda kaas. Wij hebben de identiteit ontwikkeld en de productfotografie gedaan.

Recommendr

Recommendr koppelt kandidaten op unieke wijze aan openstaande vacatures door gebruik te maken van feedback van eerdere sollicitatiegesprekken. We hebben het webdesign vernieuwd en illustraties gemaakt.

Klerk B.V.

Klerk B.V. vroeg ons om hun website te moderniseren. Wij hebben een nieuwe responsive website ontwikkeld met professionele stijlvolle uistraling waardoor de site weer jaren mee kan.

Neem contact op

Wij zijn bereikbaar via mail, Whatsapp, Telegram of telefonisch om uitgebreid je nieuwe project te bespreken. We werken vanuit verschillende locaties in Amsterdam.

Boldbase
info@boldbase.nl
06 52 57 96 56

Thom van de Geer
thom@boldbase.nl
06 52 57 96 56

Ivo Klerk
ivo@boldbase.nl
06 295 00 997