fbpx

Over ons

Een creatief designbureau met een focus op kwaliteit

Wie?

Wij zijn Boldbase. Twee gedreven specialisten op het gebied van design en development. Onze gedeelde obsessie om designs te verbeteren en alles in de puntjes correct te krijgen, heeft ons gedreven om dit bedrijf op te richten.

Wat?

Door onze passie voor design, is ons aanbod ook steeds meer gaan uitbreiden. Omdat wij geloven dat je website de basis vormt in al je (visuele) communicatie, is dit iets waar wij extra gedreven in zijn. Wij proberen daarnaast altijd onze grenzen te verleggen en staan open voor elke uitdaging.

Waarom?

Ons bedrijf streeft er naar om (met name) kleinere bedrijven te helpen bij het creëren van professionele visuele communicatie waardoor ze kunnen opereren op een hoger niveau. Ons doel is altijd om de kwaliteit van het bedrijf te laten reflecteren in de uitstraling.

Waar?

Wij geloven dat er vandaag de dag uitstekend online samen gewerkt kan worden. Maar het is soms ook handig om even de koppen bij elkaar te steken. We werken vanuit verschillende locaties in Amsterdam zoals Ysbreeker, Kanarie Club en Wilde Westen.

Neem contact op

Wij zijn bereikbaar via mail, Whatsapp, Telegram of telefonisch om uitgebreid je nieuwe project te bespreken. We werken vanuit verschillende locaties in Amsterdam.

Boldbase
info@boldbase.nl
06 52 57 96 56

Thom van de Geer
thom@boldbase.nl
06 52 57 96 56

Ivo Klerk
ivo@boldbase.nl
06 295 00 997