fbpx

Websites

Schaalbare en heldere websites op maat gemaakt

Maatwerk

Wij ontwerpen en ontwikkelen unieke websites op maat, waarbij we jouw content centraal zetten. Met op maat gemaakte websites heb je veel meer mogelijkheden en vrijheid om verder uit te breiden.

Verzorgd

Met een goed design en een sterke technologische basis zorgen we ervoor dat het bezoek aan je website een aangename ervaring wordt. Je website wordt tot in de puntjes verzorgd om de beste gebruikerservaring te bieden.

Modern

Ontwikkelingen op het gebied van technologie gaan razendsnel, dat geldt ook voor het internet. Daar zitten wij bovenop om telkens een moderne website neer te zetten die vele jaren mee kan gaan.

Doelgericht

Wij ontwikkelen websites met jouw doelen als uitgangspunt. Of dit nou een landingspage, bedrijfswebsite of webshop is, wij zorgen voor een website met een goede klantbeleving die converteert.

Responsive

Tegenwoordig bekijkt de helft van al je bezoekers je site op mobiele apparaten. Om de beste ervaring te bieden ontwikkelen we websites die voor zowel mobiel, tablet als desktop geoptimaliseerd zijn.

Content Management

Wij ontwikkelen websites met WordPress dat als grootste platform de meeste mogelijkheden biedt. Door middel van dit CMS is het voor jou altijd mogelijk om nieuwe content te plaatsen.

Modulair

Goede moderne websites worden modulair opgebouwd, omdat dit zorgt voor meer vrijheid om verschillende typen content anders te rangschikken en je website eenvoudig te blijven uitbreiden.

Testen

We testen de site voor livegang zorgvuldig in verschillende browsers en op verschillende schermformaten om er zeker van te zijn dat iedere bezoeker een aangename ervaring heeft.

Optimalisatie

Wij bieden de mogelijkheid om je website volledig te optimaliseren op gebied van SEO en snelheid. Zo kan je er voor zorgen dat een website beter gevonden wordt en dus meer bezoekers krijgt.

Neem contact op

Wij zijn bereikbaar via mail, Whatsapp, Telegram of telefonisch om uitgebreid je nieuwe project te bespreken. We werken vanuit verschillende locaties in Amsterdam.

Boldbase
info@boldbase.nl
06 52 57 96 56

Thom van de Geer
thom@boldbase.nl
06 52 57 96 56

Ivo Klerk
ivo@boldbase.nl
06 295 00 997