fbpx

Visual design

Een professionele uitstraling die vertrouwen wekt

Krachtig

We focussen met de ontwikkeling van je identiteit op het neer zetten van een sterke basis, die met nieuwe marketing uitingen steeds verder uitgebreid kan worden. We zorgen hiermee dat de kernwaarden van je bedrijf doorvloeien in de hele identiteit zodat je een krachtige uitstraling hebt.

Consistent

Consistentie is een belangrijk aspect van een professionele uitstraling. Daarom houden we altijd rekening met de context en zorgen dat de producten aansluiten bij de rest van je identiteit.

Modern

Als gepassioneerde ontwerpers hebben wij een goed beeld van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van design, waardoor je verzekerd bent van een moderne uitstraling.

Logo & identiteit

Wij kunnen naast een logo een sterke identiteit ontwikkelen, zodat je bedrijf bij alle verschillende touchpoints een professionele uitstraling heeft.

Beeldbewerking

Voor een professionele uitstraling is het essentieel dat je beeldmateriaal sterk en consistent is. Wij kunnen elke uitdaging aan wat betreft de nabewerking of creatie van nieuwe beelden.

Beeld creatie

Met een overvloed aan online content is het lastig om op te vallen. Wij kunnen helpen met de creatie van sterke visuals, social media posts, infographics, animaties en meer.

Nieuwsbrief

Wij ontwikkelen op maat gemaakte nieuwsbrieven voor Mailchimp, die op een effectieve en inzichtelijke manier meer bezoekers naar je website trekken.

Illustraties

Wij kunnen illustraties creëren in diverse stijlen en deze inzetten om gecompliceerde details op te helderen of het gevoel van de begeleidende tekst beter over te brengen.

Drukwerk

Of het nu gaat om visitekaartjes, flyers of ander drukwerk. Wij zorgen dat alles kwaliteit uitstraalt en naadloos aansluit, zodat men jouw merk gaat herkennen en vertrouwen.

Visual design projecten

Neem contact op

Wij zijn bereikbaar via mail, Whatsapp, Telegram of telefonisch om uitgebreid je nieuwe project te bespreken. We werken vanuit verschillende locaties in Amsterdam.

Boldbase
info@boldbase.nl
06 52 57 96 56

Thom van de Geer
thom@boldbase.nl
06 52 57 96 56

Ivo Klerk
ivo@boldbase.nl
06 295 00 997